08-13-2026, 11:55 AM
Jeszcze raz popatrzmy na wpisy z marca 2026, bo wtedy była największa poprawa.
16 wieczorem, 17 po północy pisałem, że jest ciągle mega mocna poprawa. Wtedy zacząłem brać cholinę, piracetam i B5, już po tym, jak ta poprawa się pojawiła.
... wróć, brałem ją wcześniej.
Źle, trzeba zacząć od początku, nie od końca. 11 marca, wtedy jeszcze nie było żadnej dużej poprawy. Kilka dni wcześniej pisałem, że jakaś jest, ale niewielka
12 zacząłem zestaw
- cholina
- kreatyna
- witamina E + karnityna
- melatonina
- bor
- omega 3
- B12
13 marca - bardzo mocna poprawa wszystkich parametrów pracy mózgu
Gdzieś po drodze kadzidłowiec
17 marca - odczucie "lekkości".
5 dni po rozpoczęciu boru.
...a może to po prostu efekt wyciszenia stanów zapalnych w stawach? Bor i kadzidłowiec mogą tak działać.
No dobra, to jeszcze kadzidłowiec, jako że on łączy się z borem i to powinno się brać równocześnie.
Mamy więc bor, tyrozynę, kadzidłowiec. Plus zestaw z probiotykiem i witaminą C.
16 wieczorem, 17 po północy pisałem, że jest ciągle mega mocna poprawa. Wtedy zacząłem brać cholinę, piracetam i B5, już po tym, jak ta poprawa się pojawiła.
... wróć, brałem ją wcześniej.
Źle, trzeba zacząć od początku, nie od końca. 11 marca, wtedy jeszcze nie było żadnej dużej poprawy. Kilka dni wcześniej pisałem, że jakaś jest, ale niewielka
12 zacząłem zestaw
- cholina
- kreatyna
- witamina E + karnityna
- melatonina
- bor
- omega 3
- B12
13 marca - bardzo mocna poprawa wszystkich parametrów pracy mózgu
Gdzieś po drodze kadzidłowiec
17 marca - odczucie "lekkości".
5 dni po rozpoczęciu boru.
...a może to po prostu efekt wyciszenia stanów zapalnych w stawach? Bor i kadzidłowiec mogą tak działać.
No dobra, to jeszcze kadzidłowiec, jako że on łączy się z borem i to powinno się brać równocześnie.
Mamy więc bor, tyrozynę, kadzidłowiec. Plus zestaw z probiotykiem i witaminą C.