08-12-2026, 07:09 PM
No tak, tylko to są dane, które zebrałem w pierwszym tygodniu szukania przyczyny. I zagłębiłem się w to 20 razy bardziej, wyszukiwałem zdjęcia ludzi z trądem, sprawdzałem, czy te obłączki tam faktycznie znikają, czy nie bardzo. Problem z badaniami jest taki, że wyniki mogą być całkowicie zmyślone, np to dotyczące depresji jest robione w Chinach, tam chyba większość wyników to bajki. Hipotezy można też sprawdzać, w bardzo prosty sposób, jeśli np walnięte jest krążenie obwodowe, to są przecież dziesiątki chorób, gdzie to krążenie zanika i można po prostu obejrzeć zdjęcia. Albo obejrzeć paznokcie mojego kumpla, któremu dosłownie obumierają tkanki z powodu braku dopływu krwi, a obłączki pięknie wyrośnięte. Podobnie tryb "oszczędzania", szukałem kiedyś fot lasek z anoreksją. Obłączki były. Z nerwami znalazłem nawet opisy przypadków, gdy uszkodzeniu ulegają nerwy tylko konkretnego typu i w tylko jednej ręce, gdzie też PODOBNO obłączki wtedy znikają na tej uszkodzonej ręce, ale nie znalazłem potwierdzenia w fotach.
Bot nic mądrego tutaj nie wymyśli, czego ja nie wymyśliłem już całe lata temu. Jakby faktycznie zagłębić go, nakarmić wszystkimi hipotezami, które tam po drodze znalazłem, wynikami tych drobnych śledztw, gdzie wyszukiwałem jakieś egzotyczne choroby, to może z tego wszystkiego złożyłby coś ciekawego.
Inna sprawa, że na blogu mam dwa oddzielne wątki
1. zagadka obłączków
2. zagadka mojego zdrowia
Co jest istotne, nawet jak naprawię sobie wszystko co można naprawić, pojawią się obłączki i tak dalej, to w dalszym ciągu nie będzie to odpowiedź na pierwsze pytanie, bo dotyczyć to będzie tylko jednej osoby. Jeśli ktoś np nie ma obłączków z powodu choroby wątroby, przestanie chlać alkohol i obłączki mu wrócą, nie oznacza to, że ich wielkość zależy od spożycia alkoholu. Po prostu w tym jednym, jedynym przypadku to alkohol był czymś, co prowadziło do szeregu zmian w organizmie, w konsekwencji dających zanik obłączka.
Jest skutek uboczny ostatnich eksperymentów, całkowicie wyczyściło mi głowę z zapalenia skóry. Na 99,99% efekt B6.
Bot nic mądrego tutaj nie wymyśli, czego ja nie wymyśliłem już całe lata temu. Jakby faktycznie zagłębić go, nakarmić wszystkimi hipotezami, które tam po drodze znalazłem, wynikami tych drobnych śledztw, gdzie wyszukiwałem jakieś egzotyczne choroby, to może z tego wszystkiego złożyłby coś ciekawego.
Inna sprawa, że na blogu mam dwa oddzielne wątki
1. zagadka obłączków
2. zagadka mojego zdrowia
Co jest istotne, nawet jak naprawię sobie wszystko co można naprawić, pojawią się obłączki i tak dalej, to w dalszym ciągu nie będzie to odpowiedź na pierwsze pytanie, bo dotyczyć to będzie tylko jednej osoby. Jeśli ktoś np nie ma obłączków z powodu choroby wątroby, przestanie chlać alkohol i obłączki mu wrócą, nie oznacza to, że ich wielkość zależy od spożycia alkoholu. Po prostu w tym jednym, jedynym przypadku to alkohol był czymś, co prowadziło do szeregu zmian w organizmie, w konsekwencji dających zanik obłączka.
Jest skutek uboczny ostatnich eksperymentów, całkowicie wyczyściło mi głowę z zapalenia skóry. Na 99,99% efekt B6.