07-11-2026, 01:53 AM
...cholera, właśnie zacząłem sobie przypominać rzeczy, których fizycznie nie miałem prawa sobie przypomnieć. Imię aktorki z filmu, który widziałem 30 lat temu (tank girl, lori), imię i nazwisko tej laski od epsztajna, gizlajne maksłel, która była głównym moderatorem serwisu reddit i ustawiała tam cały światopogląd użytkowników, decydując za które opinie będzie ban. No tak ni z gruchy ni z pietruchy jakby mi się pamięć odetkała, a ostatnio bardzo mocno na to narzekałem, bo potrafiłem zapomnieć wszystkiego, np jak nazywa się jakiś przedmiot codziennego użytku, albo jak nazywa się wspólny znajomy o którym regularnie gadamy.
Gdybym cholercia wiedział, skąd takie nagłe przebłyski poprawy się biorą...
Kiedyś, dawno temu, zauważyłem taką poprawę po jodzie, no ale to mogło być po prostu coś, co robiłem równolegle z innymi rzeczami, zawsze robiłem po 100 terapii naraz.
Jod, kwas alfa liponowy, który biorę na ten ból nerwów, beta alanina. No i odtykacze naczyń krwionośnych, co tez może mieć bardzo duże znaczenie, jeśli coś w mózgu mam zatkane.
Gdybym cholercia wiedział, skąd takie nagłe przebłyski poprawy się biorą...
Kiedyś, dawno temu, zauważyłem taką poprawę po jodzie, no ale to mogło być po prostu coś, co robiłem równolegle z innymi rzeczami, zawsze robiłem po 100 terapii naraz.
Jod, kwas alfa liponowy, który biorę na ten ból nerwów, beta alanina. No i odtykacze naczyń krwionośnych, co tez może mieć bardzo duże znaczenie, jeśli coś w mózgu mam zatkane.